Lååång dag

2012-01-31

Här dricks det mycket kaffe denna morgon! Alva bestämde sig för att väcka sin mamma klockan 5 idag, men hon låg och mös till en stund efter klockan 6 då det var dags för välling. Jag hade hoppats på att hon skulle somna om efter vällingen men det var att hoppas på alldeles för mycket. 10 minuter efter att vällingen druckits upp var det dags att lämna sängen tyckte Alva vilket vi gjorde. Känns som att det kommer bli en lååång dag idag.

Gårdagen var väldigt jobbig, det var snorigt och det var kinkigt och munnen hennes var som en vatten kran och jag känner att är det ingen tand på väg nu så vill jag nog inte vara med när det verkligen är det!Jag har varken ork eller lust till någonting just nu och vill bara ha tillbaka min glada pigga lilla tjej.

Vi fortsätter att hänga hemma och idag känns det inte alltför jobbigt då det är riktigt kallt ute men det är sol så en promenad hade kanske gjort gott men det får vänta. Nu är första prio att se till att Alva blir frisk. Hennes pappa kommer hit och är med henne under eftermiddagen/kvällen och jag funderar på om jag ska bege mig på en liten shoppingrunda så länge men vi får se hur humöret på den lilla är först.


Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till Liam ☆

har också druckit kaffe, så gott! :)

Inlägget kommenterat 2012-01-31 klockan 10:33:54
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Josefine - mamma till Alva

Åh då är vi två ! Har en liten tjej som varit såå gnällig nu en period men äntligen kom det en tand idag, hoppas att andra framtanden också vill komma igenom så att vi kan gå in i en glad period och sova hela natten igen ;) kraam till er

Inlägget kommenterat 2012-01-31 klockan 11:03:25
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Sara, mamma till Charlie

Jobbigt med kinkig tjej! Hoppas den där tanduschlingen kommer snart, synd att det ska ställa till så mycket för dom :/

Kram

Inlägget kommenterat 2012-01-31 klockan 12:47:11
URL: http://sarasland.com
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

ja åh det håller jag verkligen tummarna för ! det värsta är ju att det är såååå många tänder som ska upp, undrar om dom har lika jobbigt med alla eller ifall vissa är värre (som framtänder och kindtänder typ). Kram

Inlägget kommenterat 2012-01-31 klockan 15:01:42
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Jo jag såg att det blev inställt, trist! :/ Men jag förstår. Hoppas att lillsnuttan snart är frisk. Så himla jobbigt när de är dåliga <3Kram!

Inlägget kommenterat 2012-01-31 klockan 20:15:18
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Josefine

Hoppas Alva är bättre nu! :)

Inlägget kommenterat 2012-02-01 klockan 09:19:27
URL: http://mammatilljolene.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0