Fiskis mys

2012-02-13

Här har vi återigen haft en mysig dag och det med underbara fina vänner! En härlig start på veckan! Vi packade ihop oss tidigt på morgonen och gav oss ut på äventyr, vi åkte i ungefär 1 timme tills vi kom fram till Fisksätra där vi traskade upp till öppna förskolan. På plats fanns Tina och Minna (som drog ihop gänget), Therese och Ameah, Sandra och Levis och efter en stund kom Mimmie och Léonel. Det blev sångstund och det var en man där som spelade gitarr och barnen fick också prova på lite olika instrument, jättemysigt! Vi sjöng, spelade och klappade händerna och det gjorde även Alva, hon klappade händerna för första gången!

Efter sångstunden fick vi i oss lite lunch och sen var det dags för Mimmie och Léonel att bege sig hemåt. Vi andra gav oss ut på en härlig flås promenad i det fina vädret. Barnen sov gott i sina vagnar medan mammorna traskade och tjattrade. Efter promenaden gick vi upp till Tina och Minna för lite kaffe till mammorna (2 iaf) och mellis till barnen, Minna var så snäll och bjöd sina kompisar på rån och Oliver (deras hund) och Minnas pappa Kim stog för underhållningen. Kim spelade barnmusik på datorn och Oliver röjde runt. Det var första gången Alva var så nära en hund och hon tyckte det var jättekul när han sprang runt, han kom och pussade lite på henne också och det var helt okej tyckte hon.

När vi åkte hemåt så hade vi sällskap av Therese och Ameah en bit men skildes åt i Slussen. Alva sov hela vägen på tunnelbanan och när vi gick av så blev jag smått irriterad, varken hissen eller rulltrappan från perrongen fungerade! Jag fick som tur var hjälp av en ung kille att bära ner vagnen med en sovande Alva i. Det är oftast unga killar som hjälper till, dagens ungdomar, underbara!! Han tog bort min lilla irritation och jag kan forsätta att vara nöjd över dagen för oj vilken fantastisk dag det har varit!


Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Alva var riktigt modig som inte blev rädd för Oliver tycker jag! Han är ju väldigt snabb och kan skälla till ibland, inte ens en putt skrämde henne :) Härligt!Tack för en jättegrym dag och tack för din härliga kommentar, haha. Min lilla pingla ;) Alva är också fin jämt och är riktig pingla hon med!Puss!

Inlägget kommenterat 2012-02-14 klockan 06:10:03
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Sandra

Tack för gårdagen, den var fin :)

Inlägget kommenterat 2012-02-14 klockan 07:43:12
URL: http://litenopyret.blogg.se/
Postat av: pia

Kul att kunna följa er på bloggen igen. Tack för tipset. Blir ju så glad varje gång jag ser sötnosen. Hon är ju så go´. Kram till er. Vi ses snart. Pia/Åke

Inlägget kommenterat 2012-02-15 klockan 19:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0