Alvas första kalas

2012-04-22

Igår för exakt ett år sedan var det en liten bebis som var beräknad att födas, men den lilla bebisen bestämde sig för att stanna i mammas mage i fyra dagar till. Igår hade vi passande nog Alvas första födelsedags kalas. Det var närmaste familjen och Alvas faddrar som var inbjudna och det blev ett riktigt lyckat kalas. Trots att Alva inte hade hunnit sova middag så var hon på väldigt gott humör och det blev mycket bus med kusinerna. På onsdag är födelsedagen och då festar vi såklart till det här hemma och på lördag är det dags för Alvas första barnkalas. Men nu bjuder vi på några bilder från kalaset.


Inbjudningskortet


En glad blivande 1-åring


Den underbart fina och goda tårtan som gjordes med inspiration från inbjudningskortet


Mmmmm...


Paketöppningen, allt papper och alla snören var roligast tyckte Alva


En väldigt praktisk och fin present


Brandbilen från brio blev snabbt poppis


Fina gungelefanten


Dessa leksaker fick Alva, Lära-gå-vagn med Hello Kitty från Brio, brandbil och draganka från Brio, gungelefant, sandleksaker, rosa barnkammarboken och en pekbok med husdjur.


Dessa kläder fick Alva, 2 t-shirts från H&M varav en vit och en blå-vit randig med jordgubbe på, Tommy Hilfiger munkjacka, tunika med elefanter och palmer från Polarn o Pyret, leggings och shorts från Polarn o Pyret, 2 toppar varav en med fjärilar och en med prickar från Åhléns.


Kommentarer
Postat av: Lilla Elin [drömmen om ett barn]

Oj vilken trevlig blogg :)

Själv bloggar jag om mina drömmar att få ett barn.

kram på dig

Inlägget kommenterat 2012-04-22 klockan 19:35:18
URL: http://lillaelins.blogg.se/
Postat av: Anna- Mamma och Socionom

Fina presenter! Och vilken fin klänning hon hade, supersöt är hon i den:). Gjorde du tårtan själv? De där vita tre kvarts leggings har Vincent med fått;). Kram

Inlägget kommenterat 2012-04-22 klockan 20:30:36
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Postat av: pia

Äntligen har vi fått datan inkopplad efter flytten. Det tog tid. Blev så glad att få se gullungen igen. Vi kunde ju ej vara med på kalaset, så det kändes fint att få en inblick på ettårsdagen. Ha det så bra. Vi får försöka ses i sommar. Stor kram till er från oss

Inlägget kommenterat 2012-05-04 klockan 17:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0