Grannfejd

2011-10-30

Igår förmiddag ringde det på dörren, det var grannen som undrade om det var vi som hade lagt en lapp i hennes brevlåda där vi klagade på att hon skulle ha spelat musik kl 3 på natten. Det var så klart inte vi! Vi började fundera på vem det kunde vara och var lite smått irriterade över att hon trodde att det var vi. Vi hade ju inte hört nåt och jag var dessutom vaken vid 3 tiden på natten och hade ju inte hört någonting.

Idag på morgonen lästes DN och där fanns en liten spalt om att Rix fm har skickat ut en reklam där det står: "Det är inget större fel på din musiksmak, men ÄRLIGT, KLOCKAN 03.00 PÅ NATTEN föredrar vi att sova!!"

Det har tydligen blivit mycket tjafs grannar emellan i helgen och det kan man ju förstå!


Rix fm ber såklart om ursäkt, men på sin hemsida och i form av den här texten:

Vi ber om ursäkt

I helgen gjorde vi ett reklamutskick till hushåll i Göteborg, Stockholm och Malmö som väldigt många missförstod och det ber vi verkligen om ursäkt för. Denna lapp kommer givetvis inte från någon av era grannar och vi är hemskt ledsna för alla problem som vi förstår att det har orsakat.

 Alla går ju inte in på Rix fms hemsida eller läser någon tidning som det står om detta i, vad frustrerande! Vi har en "Ingen reklam" skylt och fick då inte denna lapp i brevlådan, tur det för jag hade blivit galen!


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Hahahaha!

Inlägget kommenterat 2011-10-30 klockan 17:27:50
URL: http://sandraolevis.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

sv: ja, visst är dom! :)vilken dum reklam! inte den första reklamen som är konstig om man säger så!

Inlägget kommenterat 2011-10-30 klockan 23:26:40
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0