En toppen dag!

2011-10-03

God kväller på er!

Här har vi haft en kanon dag jag och Alva. Dagen började med lite frukostgröt för Alva vid 9 tiden, som sedan sov gott i nästan 2 timmar på förmiddagen medans mamman hann göra sig iordning.

Vid 12.30 kom Sara och Charlie hit för att få lite lunch i magarna innan det var dags att bege sig till öppna förskolan.

Vid 14 tiden landade vi på ÖF och blev runt visade i den mysiga byggnaden innan det var dags för sångstund. Det var en vikarie där som höll i sångstunden som inte riktigt hade koll på sånger för dom här små men det gick ganska bra ändå.

När vi hade sjungit klart så frågade Eva, en i personalen om vi ville göra hand och fotavtryck i gips, det ville vi ju såklart så det gjorde vi. Först var det tänkt att bara Charlie skulle göra för dom hade inte tillräckligt med deg kvar men sen gick Eva och gjorde mer deg så Alva också fick göra. Så nästa vecka får vi med oss Sara och Charlie igen för då ska avtrycken målas och piffas till. Såå roligt!

För övrigt så var det väldigt trevlig lokal, personal och andra mammor där så det kändes riktigt bra. Synd att man inte har tagit sig i kragen och gått dit lite tidigare bara. Men men bättre sent än aldrig, eller hur :)Så söta dom är när dom leker tillsammans ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0