Viktuppgång

2011-07-19

Förra veckan när vi var på bvc så hade ju Alva gått upp 380 gram på en vecka. Då hade vi gett henne ersättning i en vecka för att hon tidigare bara hade gått upp 50 gram på 2 veckor. Igår när vi var på bvc så hade hon gått upp 130 gram, det är alltså 510 gram på 2 veckor. Lite skillnad med 510 gram mot 50 gram på 2 veckor.

Vi har fått in mer rutiner här hemma sen vi började med ersättningen också och lillskruttan somnar själv i sängen när hon ska sova, dag som natt. Det känns jätteskönt att ha koll på när hon ska äta och sova m.m.

Nu ska vi sätta igång med att packa här hemma för imorgon åker vi till Finland. Vi längtar! Vi ska bo på Scandic i 5 nätter och sedan på ett spa hotell i 2 nätter. Vi ska hälsa på släktingar som bor i Tammerfors så det är därför vi åker dit. Det blir vår lilla semester den här sommaren. Jag ska försöka uppdatera bloggen så ofta jag kan från Finland för datorn åker nämligen med oss :)

Ha bra dag!

Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till Charlie

Fiiin bild! Hoppas det går bra med packandet :)Vi har kollat lite på Babysim här idag, och undrar om ni vill åka med oss på ett provtillfälle när ni kommer hem från Finland? Här kan man prova: http://www.babysim.se/index.htm

Det finns på Kungsholmen, så då kan vi fika också ;) Kram!

Inlägget kommenterat 2011-07-19 klockan 13:00:19
URL: http://sarasland.com
Postat av: Madeleine Köhler

Trevlig resa! Och vilken superfin bild... Jag blir så sugen på en systemkamera... Kram!!

Inlägget kommenterat 2011-07-19 klockan 14:42:14
Postat av: Josefine

åh vad skönt med lite rutiner ! Min Alva vill absolut inte ha ersättning minsann, tog din lilla tjej det med en gång ?

Inlägget kommenterat 2011-07-19 klockan 17:24:42
URL: http://emmajosefine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0