Viktkoll

2011-07-04

Idag var vi på Bvc för att kolla hur Alva har gått upp i vikt eftersom hon hade planat ut lite sist. Nu hade hon bara gått upp 50 gram på 14 dagar! Så nu blir det till att ge ersättning som ett tillskott till amningen och så ska vi tillbaka på måndag igen för att kolla vikten. Både jag och Micke trodde att hon hade gått upp massor sen sist då hon fått lite mysiga valkar lite här och var på kroppen och hon är ju så himla glad hela tiden, men icke! Hoppas iaf att hon går upp nu med ersättningen för huvudsaken är ju att hon mår bra.
Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Den är faktiskt toppen! En liten badstol liksom. Vi har använt den från första början och man kan bara sätta henne där, hålla en hand på magen ifall det skulle behövas och sen brukar vi sitta på toalettlocket framför baljan och busa med henne medan hon badar :) Om vi inte badar tillsammans i badkaret förstås.

Inlägget kommenterat 2011-07-04 klockan 20:24:42
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Sara, mamma till Charlie

Åh nej vad trist :/ Men, huvudsaken är ju att hon går upp som hos ska. Hoppas det funkar, men det gör det säkert! Funkade ju super för Charlie där i början.Då får vi verkligen ses i helgen :) Kram!

Inlägget kommenterat 2011-07-04 klockan 20:38:05
URL: http://sarasland.com
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Sötnos!Vi fick också springa med Levis var och varannan dag på BVC de första månaderna för att han inte gick upp riktigt som han skulle. Och nu senast tyckte de inte att han hade växt som han skulle, till en början var jag såååå orolig men nu känner jag mig rätt lugn så länge jag ser att han får ngt i sig. Och vad det gäller vikten så har han ju fortsatt i långsam takt att gå upp :) Dessutom ska man nog passa sig lite när det gäller vikt- och längdmätningar på BVC. Ena gången drar de mer i dem och andra mindre och ena gången har de precis ätit och inte gjort nr 2 medan de är tomma i magen andra gången.Men hoppas att det funkar smidigt med ersättningen också!

Kram

Inlägget kommenterat 2011-07-05 klockan 21:48:58
URL: http://sandraolevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0