Nya leksaker

2011-09-11

Idag hittade Alva lite nya leksaker. Det har varit på gång ett tag men hon har inte riktigt kommit underfund med det hela förrän nu.

Hon har hittat sina fötter! Och oj vad intressanta dom är. Så fort strumporna åker av så är man där och pillar. Så roligt att se!



Tanken var att vi skulle gå till öppna förskolan här imorgon eftersom det inte blev av förra veckan, men, Jag är förkyld så det blir inget med det :(

Jag och Alva ska ta en promenad till centrum imorgon iaf för att köpa lite mat till henne men annars blir det en lugn vilodag här hemma hos mormorn medans mormorn jobbar.

Vi provade med lite gröt här på kvällskvisten idag också och jag tror att det gick hem men vi kör ju med det några dagar så får vi se.

Sov gott och vi önskar er en trevlig måndag! Kram


Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till Charlie

Söta Alva! Charlie fick tag i sina tår för första gången idag också, han har ju nöjt sig med att hålla om vristen förut :p Det är ju så gulligt!



Hoppas ni får en fin dag i morgon och att centrum är lika bra som vanligt! Kram

Inlägget kommenterat 2011-09-11 klockan 22:39:21
URL: http://sarasland.com
Postat av: Sandra - mamma till Levis

Levis 9 månader har fortf inte insett charmen med sina fötter. Tror helt enkelt att han tyckte att de var rätt tråkiga :) Synd, för det är ju så gulligt när de ligger och pillar sådär.

Inlägget kommenterat 2011-09-13 klockan 09:07:21
URL: http://sandraolevis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0