Rea och höstnytt

2011-08-01

Idag har jag och Alva varit på södra sidan av staden hela dagen. Först var vi i Trångsund där vi träffade mäklare och köpare av min gamla lägenhet. Vi skrev dom sista papperen och jag lämnade nycklar och allt och det känns riktigt skönt. Skönt att slippa tänka på den.

Efter att vi varit hos mäklaren åkte vi till Farsta där vi mötte upp Eva och gick en sväng i centrum och tog en fika.  När vi satt och fikade och Alva åt mat så kom Angelica med sin fina gravida mage och mötte upp oss. Eva var tvungen att gå efter ett litet tag för hon skulle till veterinären med sin katt som inte riktigt varit sig själv på sistone. Tråkigt!
Hoppas att missen blir bra ♥

Jag, Alva, Angelica och Angelicas syster Natalie gick och åt lunch på Kina restaurangen, shoppade lite, fikade och mös med bebis (Alva alltså) och gravidmage. Fyndade lite på rea men hittade även några fina plagg som är nya till hösten. Vi har haft en kanon dag med vänner och shopping.  Tror vi får ta och åka till södra sidan lite oftare :)


Här är resultatet av shoppingen



Bitring och nappar till nappflaska från MAM, 2 turkosa bodys och rosa byxor och vit klänning från Cubus, lila kofta och svart body och svarta byxor från H&M, bokstäver från Lekia, jump in och randiga byxor med stjärna från Lindex. 



Alva fick en bok också som var väldigt poppis.



Även bitringen var poppis


Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till Charlie

Mycket fint ni hittade! Vi måste ju ta bild på Charlie och Alva i likadana jump ins i höst :D Så fina dom kommer bli!

Hörs i morgon! Kram

Inlägget kommenterat 2011-08-01 klockan 21:59:43
URL: http://sarasland.com
Postat av: Sara, mamma till Charlie

Hmm, 68 tror jag. Ångrar det lite nu, borde köpt 74 för den krymper i tvätten! Får väl köpa den också :p Haha, då kan vi matcha när vi går till öppna förskolan ;)

Inlägget kommenterat 2011-08-01 klockan 22:10:48
URL: http://sarasland.com
Postat av: Sara, mamma till Charlie

Ja, åh, jättegärna, om det inte gör något att vi redan tvättat den? Den är ju inte använd eller så.

Har äntligen fått skrutten att somna här efter massa ont i magen och gråt ikväll. Helt slut och ska ju upp tidigt i morgon, så nu ska jag sova (om C tillåter :p)

Längtar efter stranden i morgon! KRAM

Inlägget kommenterat 2011-08-01 klockan 22:28:57
URL: http://sarasland.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0